fbpx

Nu åbner Roskildes første
sportsfysioterapi klinik

med speciale i præstations- & sundhedsfremmende genoptræning.

SOS Sport & Styrke Fysio er en sportsfysioterapi klinik, der med specialet sætter professionalisme og struktur i højsædet, med stort fokus på hvad der driver og/eller hindrer mennesket bag ambitionerne.

Med et bevægelsesoptimistisk perspektiv, er behandlingen centreret omkring klientens ønskede funktionsniveau med respekt for smertetilstand og vævsskade, samt hvad der kræves for at facilitere bedring.

Med en bred vifte af kompetencer indenfor både klassisk fysioterapi, sportsfysioterapi, genoptræning, præstationsfremmende træning, styrketræning og manuel behandling, bliver du mødt af 10 års erfaring med fysioterapi og elite sportsfysioterapi, 18 års erfaring med personlig træning både i grupper og individuelt, samt en livstid med sport & bevægelse.

Velkommen til SOS Sport & Styrke Fysio

Flere billeder af klinikken, er på vej...

Tilskud og forsikring

SOS Sport og Styrke Fysio er en privatejet klinik hvor der arbejdes udenfor ydernummer systemet, hvilket betyder at der ikke forekommer en overenskomst – og der gives ikke tilskud – fra den offentlige sygesikring.

Du behøver derfor ikke en henvisning fra egen læge for at blive behandlet og genoptrænet hos SOS Fysio, men gør du brug af din sundhedsforsikring kræves der som regel henvisning/notat fra egen læge.

Hvis du er i et forløb via din sundhedsforsikring, betaler du det selv fulde beløb for efterfølgende at få refunderet beløbet via din forsikring. Fakturaer bliver sendt per mail, så det er nemt at samle og videresende til forsikringsselskabet.

Venligst kontroller din specifikke sundhedsforsikring, da det varierer fra selskab til selskab i hvilket omfang der ydes dækning.

Er man medlem af Sygeforsikringen Danmark får man et tilskud til 1. konsultation på 188 kr og ved
efterfølgende behandling får man et tilskud på 88 kr. (Gælder for Gruppe 1, 2 og 5)

DU FINDER SOS SPORT OG STYRKE FYSIO
1. SAL I DENNE BYGNING!