fbpx
Off season træning

Hvordan sikrer du at du får optimeret bevægelser og
kropskomposition til næste sæson?

Kom stærkt ind i pre-season efter et forløb med SOS Sport & Styrke Fysio der tilbyder personlig tilrettelagt offseason træning med adgang til online træningsprogram via mobil APP under hele forløbet.

Testning og løbende opfølgning/justering er essentielt for at kvalitetssikre træningen, så jeg kan hjælpe dig i mål.

OFF SEASON træning til alle sportsudøvere

Træning uden for sæsonen er en vigtig del af forberedelsen til næste sæson. Her har du mulighed for at imødekomme små overbelastningsskader der har drillet, optimere bevægemønstre, og bygge muskelmasse og styrke på kroppen så den er bedre gearet til opstarten – både ift skadesrisiko og performance. 

I denne periode er der netop “plads” til lidt hårdere træning da kroppen ikke også skal restituere fra den specfikke sportsgren.

Samarbejde med Idrætsforeninger

SOS Sport & Styrke Fysio der tilbyder samarbejde med hold eller klubber om offseason træning til hele eller dele at et eksempelvis fodboldhold……………………………Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

 

…..Er din forening fra Roskilde? Så tilbydes der oveni en rabat på 15% til alle der er medlem af en idrætsforening i Roskilde….