fbpx

Hvem er Sos sport & styrke fysio

og hvad er min baggrund

Den klassiske drøm om elitesport blev forpurret af gentagne skader – traumatiske såvel som
overbelastningsskader – og omstændigheder der gjorde at jeg måtte tilsidesætte egne ambitioner og fokusere på at hjælpe andre overkomme deres forhindringer for at udleve drømmen.

Valget blev fysioterapi.

Som personlig træner og uddannet fysioterapeut har jeg arbejdet tæt med en bred vifte af mennesker – fra kroniske smertepatienter, til tømreren med ondt i ryggen, til professionelle atleter.

De sidste +10 år har jeg fokuseret indsatsen med professionelle fodboldspillere og hvad dertil hører af skadesforebyggende træning, genoptræning, behandling og generel støtte. Det blev til min personlige mission at hente spillerne på banen, genoptræne dem og gøre dem klar til at kunne indtræde på grønsværen igen. Det var vigtigt for mig at spillerne udviklede sig fysisk såvel som mentalt, på trods af tiden de var væk fra holdet.

Min mission er tydelig:

at hjælpe dig beherske og overkomme de fysiske og mentale barrierer der står imellem dig og det liv DU gerne vil leve – uanset udgangspunkt og ønskede funktionsniveau!

CV

Ansat som KONSULENT hos FC Roskilde


Opbygget dybdegående kendskab til undersøgelse, diagnosticering, genoptræning og behandling af sportsskader gennem et systematiseret og kontinuerligt arbejde med fodboldspillere.

2023 – 2024

Ansat som fysioterapeut i superligaklubben FC Nordsjælland


Opbygget dybdegående kendskab til undersøgelse, diagnosticering, genoptræning og behandling af sportsskader gennem et systematiseret og kontinuerligt arbejde med professionelle fodboldspillere.

2013 – 2023

Ansat som selvstændig på privatklinik


2013-2016

Uddannet Fysioterapeaut


2013

Assistenttræner styrkeløft-landsholdet


2010-2013

Personlig træner


2008-2013

Tidigere sportsudøver: basketball & olympisk vægtløftning


Kurser i sportsfysioterapi & osteopatiske behandlingsteknikker


Jeg har arbejdet sammen med Joakim i mange år, og der bliver gang på gang leveret genoptræning af
højeste kvalitet. Spillernes tilbagevenden til fodbold er altid ukompliceret efter en tur forbi Joakim.

Kasper Thornton

Head of Medical FC Nordsjælland